Om NTM och Cappellotto

NTM och Cappellotto är två familjeägda företag som utvecklar, tillverkar, säljer och servar premiumprodukter inom branschen för renhållningsfordon. Företagen fokuserar på kunnande, kvalitet och med kunden i fokus. Båda företagen erbjuder marknadsanpassade lösningar och hög servicenivå.

NTM grundades år 1950 och är i dag den marknadsledande tillverkaren av sopbilsaggregat i Sverige, de övriga Nordiska länderna och Baltikum. NTM är också en betydande leverantör av sopbilsaggregat i övriga Europa.

Cappellotto är i dag världsledande inom utveckling och tillverkning av sug- och spolfordon, med mer än 50 års erfarenhet och försäljning i över 40 länder runt om i världen. Cappellotto tillverkar ca 400 fordon per år i sin fabrik i Gaiarine i nordöstra Italien. Vi har redan levererat ett antal sug- och spolfordon till kunder runtom i Sverige och bevisat att produkterna håller högsta kvalitet och är anpassade för den nordiska marknaden.

I Sverige har NTM totalt 30 anställda och egna säljkontor, serviceverkstäder och reservdelslager i Stockholm (Bandhagen och Kallhäll) och i Skara. Vi har tre servicebilar och ett dynamiskt nätverk av eftermarknadspartners runtom i Sverige.

När ni väljer renhållningsfordon från NTM och Cappellotto familjen får ni högkvalitativa, pålitliga och användarvänliga produkter med en rikstäckande sälj- och eftermarknadsorganisation. Välkommen att ta kontakt!

2dj2g7a8t9b8kmsb1